Beypazarı Belediyesi

Beypazarı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Coşkuyla Anıldı

Beypazarı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Coşkuyla Anıldı

15 Temmuz 2024

Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen programlara yoğun katılım sağlandı. Şehitler rahmetle, gaziler ise minnetle anıldı. Demokrasi ve bağımsızlık uğruna verilen mücadelenin önemine bir kez daha dikkat çekilerek birlik içinde olmanın önemi vurgulandı. Bu anlamlı günde, halkla bir araya gelinerek milli iradenin gücü bir kez daha gösterildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün burada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümünü anmak ve demokrasimize olan bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek için toplandık. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'müz kutlu olsun.”

Törene katılan Beypazarı halkı, milli iradenin gücünü ve demokrasinin önemini bir kez daha vurguladı.