Beypazarı Belediyesi

**Beypazarı Belediyesi, TOGG'u Sünnet ve Düğün Merasimleri için Tahsis Ediyor**

**Beypazarı Belediyesi, TOGG'u Sünnet ve Düğün Merasimleri için Tahsis Ediyor**

16 Nisan 2024
Beypazarı Belediye Başkanımız Sayın Dr. Özer KASAP, seçim döneminde verdiği sözü yerine getirerek yerli üretim makam aracı olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'u halkımızın sünnet ve düğün merasimleri için hizmetine tahsis ediyor.
Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, yaptığı açıklamada, yerli üretimi desteklemenin önemine vurgu yaparak, "TOGG, ülkemizin gurur kaynağı olan bir otomobil markası. Biz de Beypazarı Belediyesi olarak, halkımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla TOGG'u sünnet ve düğün merasimleri için tahsis ediyoruz. Bu araç, ailelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olacak." dedi.
TOGG'un sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilmesiyle ilgili, Belediyemize başvurabilirsiniz.