Beypazarı Belediyesi

17.05.2021 Tarihli Meclis Gündemi

17.05.2021 Tarihli Meclis Gündemi

17 Mayıs 2021

Belediye Meclisimiz, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 7. maddesine istinaden, 17.05.2021 Pazartesi günü saat 18:30'da covid-19 korona virüs salgını için alınacak tedbirlere uyularak aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Halk Evi toplantı salonunda toplanacaktır.

Bilgi ve gereğini arz ederim.

1-Açılış ve yoklama.

2-Bir önceki meclis toplantı tutanağı.

3-Başkan veya üyeler tarafından gündeme getirilecek konular.
4-2020 Mali Yılı Kesin Hesap hakkındaki Başkanlık yazısı.
5-Yazı İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmelik Taslağı hakkındaki Başkanlık yazısı.
6-Mali Hizmetler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmelik Taslağı hakkındaki Başkanlık yazısı.
7-Hukuk İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmelik Taslağı hakkındaki Başkanlık yazısı.
8-İlçemiz Başağaç Mahallesi 1422 ada 1 parsel İmar Planı Değişikliği İtirazı hakkındaki Bayındırlık, İmar ve İsimlendirme Komisyon Raporu.
9-Büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin bilgilendirilmesi için araştırma yapılması hakkındaki Hayvancılık ve Tarım Komisyon Raporu.
10-Esnaflarımıza Pandemi döneminde Belediyemizin hangi katkıları sağladığı hakkındaki Ulaşım, Sağlık ve Esnaf Komisyon Raporu.
11-İlçemizde bulunan Demirciler Sokağının mimari estetik durumunun araştırılması hakkındaki Mimari ve Estetik Komisyon Raporu.
12-Belediyemizin yapmış olduğu sosyal yardımların neler olduğunun araştırılması hakkındaki Sosyal Hizmet ve Yardım Komisyon Raporu.
13-İlçemizde bulunan gençlerimizin spora yönlendirilmesi için çalışmalar yapılması hakkındaki Eğitim, Kültür, Turizm, Gençlik ve Spor Komisyon Raporu.
14-İlçemizde bulunan jeotermal alanların durumuna ilişkin araştırma yapılması hakkındaki Jeotermal Komisyon Raporu.

DİĞER DUYURULAR