Beypazarı Belediyesi

03.06.2024 tarihli Meclis Gündemi

Geri

03.06.2024 tarihli Meclis Gündemi

30 Mayıs 2024

Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 7. maddesine istinaden, 03.06.2024 Pazartesi günü saat 17:00'da aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda toplanacaktır.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

  1. Açılış ve yoklama.
  2. Bir önceki meclis toplantı tutanağı.
  3. Başkan veya üyeler tarafından gündeme getirilecek konular.
  4. Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti Üyelerinin seçimi hakkındaki Başkanlık yazısı.
  5. Altyapı Kazı İzin ve Ruhsat Bedelleri Ücret Tarifelerinin belirlenmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
  6. İlçemizde geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl düzenlenmesi planlanan Uluslararası Beypazarı Festivalinin tarihinin belirlenmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
  7. Mustafa Cankara Kültür Merkezinin Özel Tiyatrolar tarafından kullanılması ve kullanım ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
  8. Milli sporcumuz Mizgin AY’a Belediyemizce yapılan nakdi ve ayni yardımların kesilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
  9. İlçemiz Kurtuluş Mahallesi 610 ada 58 parselde bulunan 27,00 m2 Belediye hissesinin hissedara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.
  10. İlçemiz Gazipaşa Mahallesi 1716 ada 5 parselde bulunan 114,00 m2 Belediye hissesinin hissedara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.
  11. Polgaz Polatlı Doğalgaz A.Ş.’nin Genel Kurul Toplantılarında Belediyemizi temsilen görevlendirme yapılması hakkındaki Başkanlık yazısı.
  12. İlçemizde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığınca işletilen otoparkların Belediyemizce işletilmesi talebi hakkındaki Başkanlık yazısı.
  13. İlçemizde Çarşamba ve Pazar günleri kurulan semt pazarındaki çöp ve ambalaj atıklarının pazarda bırakılmasının önlenmesi hakkındaki Ulaşım, Sağlık ve Esnaf Komisyonu raporu.
  14. İlçemiz İrfan Gümüşel Caddesinde bulunan Karaoğuz İşhanı girişinin temizlenmesi hakkındaki Ulaşım, Sağlık ve Esnaf Komisyonu raporu.
  15. İlçemiz Kayabükü Mahalle Konağı hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu raporu.
DİĞER DUYURULAR