Beypazarı Belediyesi

02.09.2024 Tarihli Meclis Gündemi

02.09.2024 Tarihli Meclis Gündemi

29 Ağustos 2024

Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 7. maddesine istinaden, 02.09.2024 Pazartesi günü saat 17:00'de aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda toplanacaktır.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

1. Açılış ve yoklama.

2. Bir önceki meclis toplantı tutanağı.

3. Başkan veya üyeler tarafından gündeme getirilecek konular.

4. İlçemiz Gazipaşa Mahallesi 155100 ada 1 parsel İmar Planı Değişikliği hakkındaki Başkanlık yazısı.

5. Altyapı Kazı İzin Ruhsat Bedelleri ücret tarifeleri hakkındaki Başkanlık yazısı.

6. Devlete ait veya özel bankalardan borçlanılması hakkındaki Başkanlık yazısı.

7. Belediyemize ait Bey-Bel şirketinin borçlanması hakkındaki Başkanlık yazısı.

8. Belediyemize ait Bey-Bel şirketinin şube tescil işlemleri hakkındaki Başkanlık yazısı.

9.3402 sayılı Kadastro Kanunu'nun ilgili maddeleri kapsamında yapılacak çalışmalarda kadastro ekibinde görev yapmak üzere bilirkişi belirlenmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.

10.Belediyemiz ile Ostim Teknik Üniversitesi arasında yapılacak olan proje geliştirme çalışmaları kapsamında protokol yapmak üzere yetki verilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.

11.01.07.2024 tarih ve 77 sayılı Meclis Kararında düzeltme yapılması hakkındaki Başkanlık yazısı.

12.TOKİ su deposu ve içme suyu hattı için alt ve üst kullanımı verilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.

1. 13. Ayvaşık Mahallesi 155015 ada parseldeki 325,00 m2 Belediye hissesinin hissedarlara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.

14.İlçemiz Gazipaşa Mahallesi 1716 ada 4 parseldeki 75,00 m2 Belediye hissesinin hissedarlara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.

15.İlçemiz Hacıkara Mahallesi 645 ada 23 parseldeki 54,00 m2 Belediye hissesinin hissedara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.

16.İlçemiz Hacıkara Mahallesi Madenciler Sokakta bulunan parkın isminin değiştirilme talebi hakkındaki Bayındırlık, İmar ve İsimlendirme Komisyonu raporu.

17.İlçemiz Yalnızçam Mahallesinde bulunan Direniş Anıtında tören tertip edilmesi hakkındaki Eğitim, Kültür, Turizm, Gençlik ve Spor Komisyonu Raporu.

18.Belediyemize ait Tarih ve Kültür Müzesi ve Süreyya ÖZKAN Gaz Lambası Müzelerinin giriş ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu raporu.

19.İlçemizde sokak hayvanları doğal yaşam parkı ve rehabilitasyon merkezi oluşturulması hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu raporu.

20.Bina, site ve işyerlerine Türkçe isimler verilmesi hakkındaki Bayındırlık, İmar ve İsimlendirme Komisyonu ile Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonunun müşterek raporu.

DİĞER DUYURULAR